GYIK (Gyakran ismételt kérdések)

Mennyibe kerül a szállítás és mennyi idő alatt érkezik meg a rendelésem?

Az aktuális szállítási költségeket és a szállítási formákat ide kattintva találod. Az átlagos szállítási idők: futár utánvéttel: 1 - 3 munkanap, előre utalva, bankkártyával fizetve: 2 - 3 munkanap. Csomagautomatás szállítás esetén 3 - 5 munkanap - az automaták terheltségétől függően.

A karácsonyi ünnepek alatt a futárok jelentősen le vannak terhelve, ezért szállítási késedelem mindig várható. Az automaták is gyakran teljesen tele vannak és hiába ott a csomag az automata feltöltőnél, egyszerűen nincs üres fiók hozzá, ezért nem tudja betenni.

Nem megfelelő terméket rendeltem. Mi a teendő?

Ha nem megfelelő terméket rendeltél először is jelezd nekünk emailben. Válaszlevélben küldjük az instrukciókat a visszaküldéssel kapcsolatban. A visszaküldésre az ide vonatkozó jogszabályban is előírt 14 nap áll rendelkezésedre.
Kérésednek megfelelően visszautaljuk a vételárat vagy kicseréljük a terméket a megfelelőre.

Ha tévedésből nem megfelelő kulcsot rendeltél akkor küldhetsz nekünk fotót a kulcsodról és segítünk a választásban.

Ha elektronikás kulcsot veszek hogyan tudom betanítani?

Néhány távirányító házilag is tanítható (pl.: Ford, Suzuki távirányító), de a nagy többségében egy kulcs tanító, programozó számítástechnikai berendezésre lesz szükség. Úgyhogy az új kulccsal el kell menned egy független szakszervizbe vagy autókulcsokkal is foglalkozó kulcsmásolóhoz.

Kulcs tanítással, programozással kapcsolatban kereshetsz minket is elérhetőségeinken.

Hogyan válasszam ki a megfelelő kulcsot kulcsházat?

Ha fel akarod újítani kulcsod egy új kulcsházzal akkor mindig pont ugyanolyan kulcsházat válassz mint amilyened most van. Ha van egy jobban tetsző pl.: Opel kulcs (de a tied nem olyan) akkor az nem lesz jó! A kulcs elektronikák minden típusban más alakúak nem tehető be bármelyikbe még akkor sem ha a márka ugyanaz. Kivéve, ha konkrétan írjuk a termékleírásban, hogy melyik másikkal cserélhető fel. Pl.: Dizájnos Opel vagy Peugeot bicskakulcsok

Ha nem tudsz dönteni, küldj emailben egy képet kulcsodról és segítünk a választásban.

A kulcs elektronikákat lehet javítani?

Az elektronikákon elsősorban mikrokapcsolót lehet forrasztással cserélni. Ezek a kis kapcsolók néhány ezer lenyomásra vannak tervezve utána tönkremehetnek.

Ezenkívül esetleg az immobilizer tekercseket lehet cserélni. Ha más probléma van a kulccsal pl.: zárlatos chip az általában nem javítható, nem cserélhető, illetve nincs értelme mert egyszerűbb egy új kulcsot készíteni az autóhoz.

Szükséges-e regisztrálnom a vásárláshoz, vagy lehet vendégként is vásárolni?

Nem szükséges regisztrálnod! Rendelésedet leadhatod vendégként. Tedd a kosárba a megfelelő terméket, kattints a pénztárra, írd be a kért adatokat és küld el a rendelést.

Ajánlott a regisztráció ha webáruházunkban többször vásárolsz, mert időszakosan kupon kódot küldünk a regisztrált vagy hírlevélre feliratkozott ügyfeleinknek.

Hogyan léphetek kapcsolatba az ügyfélszolgálattal?

A webáruház felületén több helyen - fejlécben, láblécben - fel vannak tüntetve elérhetőségeink. Illetve, a kapcsolat menüben is elérhetsz minket.

Milyen módon kérhetek segítséget technikai problémákkal kapcsolatban?

Ha kulcs szereléssel, programozásával vagy bármelyik termékünkkel kapcsolatban kérdésed merül fel akkor keress minket elérhetőségeinken, elsősorban emailben. Ha emailt küldesz csatolhatsz hozzá fotót a problémáról és segítünk a megoldásában.

Hogyan tudok kuponkódot vagy promóciós kódot felhasználni a rendelésemnél?

Időszakosan, évente többször küldünk kedvezményre jogosító kuponkódot regisztrált vagy hírlevélre feliratkozott ügyfeleinknek. Ha vendégként vásároltál akkor nem tartjuk nyilván email címedet és nem küldünk hírlevelet és kuponkódot sem.